tiistai 1. tammikuuta 2013

Ostoksia,kokkailua,siivoilua ja Vuoden ensimmäinen ARVONTA :)




Siivoilu alkaa ja joulukoristeiden kerääminen varastoon

nämä maksoi 15e

ykkösvalinta mukaan ostoksille, tänne mahtuu se liian kuuma untsari päältä ja paljon ostoksia ;)

ARVONTAPALKINTO

ARVONTAPALKINTO

ARVONTAPALKINTO

Meijän toinen ihana karvainen :)

Ihan ensiksi toivotan kaikille Oikein ihanaa Uudenvuoden ensimmäistä päivää. Meillä vietettiin eilistä juhlaa rauhallisesti lasten kanssa kotona, voiko parempaa ollakkaan. Kokkailtiin herkkuja, ammuttiin raketteja ja pienen pojan toiveesta tuotiin kaikkien patjat olohuoneeseen ja nukuttiin siellä koko perhe :) Pienet asiat tekevät onnelliseksi, niin se on. Voi kun itekkin osaisi pitää läpi elämän tuon lapsenomaisen riemun ja hetkistä nauttimisen taidon.

Uudenvuoden lupauksia en tänävuonna tehnyt. Koitan opetella hetkessä elämisen taitoa, kaikki tämä rakas ja ihana ympärillä , on tässä juuri nyt. Huomisesta ei kukaan tiedä mitä se tuo tullessaan.

Nyt pomppii asiat mutta se on enempi kuin normaalia mulle joten ;)

Sain joululahjaksi mieheltä kahden italialaiskokin keittokirjan johon olen myyty aivan täysin. Kyseisten huippukokkien seikkailua saatiin seurata myös telkusta viime vuonna, ehkä joku teistäkin kattoi sitä? Suosittelen ehdottomasti jos tulee uusintoja. Kuvankauniita maisemia pisin italian kyliä, tuoreista aineista tehtyä, herkullista aitoa ruokaa. Kokit ovat aivan mahtavia persoonia itsessään :)
Ollaan kokkailtu italialaista ruokaa miehen kanssa monta kertaa, yksi ehdoton herkku on lihapata (laitan sen ohjeen tänne kun muistan).Tämä herkku on enempi sunnuntain tai juhlapyhien ruokaa, jonka tekeminen kannattaa aloittaa jo aamulla että saa porista padassa monta tuntia. Mutta lopputulos on ihana! Ja siitä riittää isommallekin porukalle, koko perhe ja vanhemmat ja sisarukset koolle ja herkuttelemaan.

Alemyynnit..voi hulluus. Kun halvalla saa..
Skanssissa kävin "pyörähtämässä" ystävän kanssa ja senhän nyt tiesi etukäteen. Hirmusti ihanuuksia täynnänsä. Skanssin Spiritstore lopettaa ja kaikki on alennuksessa. Käykää ihmeessä nopsasti jos sinnepäin tiet vie. Myös yläkerran Sinooperi Homessa oli kaikki joulujutut alessa, tuoksukynttiläpaketit esim. eurolla. Pentikiltä löysin myös kaikkea kivaa pientä.
Brandosin Outlet netissä yllätti myös lisäaleillaan, ostin lapsille merkkikenkiä ihan pilkkahintaan. Onneksi muistin keväänä tulevat rippijuhlat (esikoinen pääsee ripiltä), Lacosteen kengät löytyi muutamalla kympillä juhlijalle.

Eilen aloin siivoilemaan vaatekaappeja ja varastoja ja se projekti kestääkin varmaan ensi viikon. Myös lastenvaatekaapit ja lattikot pitäisi siivoilla, sitten on mukavempi taas ensi vuotta taivaltaa kun on tavarat ja vaatteet järjestyksessä. Kirppikselle vaan myyntiin kaikki pieneksi jääneet ja ylimääräiset. Onneksi nykyään sekin toimii helposti fb:ssä, ei tarvi lähteä ranttaamaan tavaroita mihinkään.

Tiesittekö muuten että meille herkkusuille myydään kaakaota jonka mukana tulee vaahtokarkkipussi, jotka voi laittaa lämpimän kaakaon päälle sulamaan? En minäkään mutta sellainen iso paketti täällä nyt on.

Ja aiemmin lupailin seuraavan arvonnan tähän päivään <3 Eli vuoden ensimmäinen arvonta strattaa nyt ja päättyy KESKIVIIKKONA 30.1 :)
On mukava huomata että lukijoita on näin paljon, joskin tiiän että osa kävijöistä käy vaan urkkimassa jotta voi juoruilla kylillä ;) Suotakoon se heille, he tarvitsevat jotain sisältöä juttuihinsa.Täältä kun sen lukee niin ainakin on totta ettei tarvi keksiä omiaan.

Kommentoimalla pääset mukaan arvontaan, muista laittaa nimesi jos anonyymisti osallistut.
Arvonnan voittajalle ompelen haluamansa väriset sisustustyynyt 2kpl, voit itse valita joko tällaisella rypytyksellä tai ilman. Olen ommellut kotiinkin näitä, ovat tosi kauniita sekä valkeina että vaikka harmaana, varmaan mustanakin voisi olla kaunis, meille ei voi harkitakkaan kun on kisuja.
Ajatuksissa olisi ommella samanlaiset verhotkin pellavasta, jossa kulkisi tuollainen rypytys reunassa.


Nyt kuvatulva ja Oikein mukavaa vapaapäivää kaikille :)

(kuvat menikin näemmä tuonne ylös)






17 kommenttia:

  1. Jostakin tänne eksyin ja ihan arvontakin vielä menossa :)
    Ja tiedän niin miltä tuntuu "ihana !"se on varmaan mun vakiohuudahdus;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riikka,ihanaa että on muitakin hömppöjä <3 Olen koittanut keksiä ton ihanan tilalle jotain muuta sanaa mutta ei niin ei :)Se tulee luonnostaan. Kiva että eksyit tänne

      Poista
  2. Herkullisen näköisiä kuvia heti aluksi... -vesi kielellä toteaa täällä hän!
    Voi sinä ahkera, -mistähän itse saisin virtaa aloitella kaappien siivoilua...
    Mukavaa alkanutta viikkoa!
    Niin ,-ja mielelläni osallistuisin arvontaan!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Titti, se on ihan järjetön projekti ja suurenee vaan. Ekana aloitat jostakin ja meillä ainaskin lopputulos on täysi kaaos :) Tuleekohan koskaan semmosta tilannetta että kaikki kaapit ja varastot on järjestyksessä..ei varmaan.
      Ja kirppistavaroitten kuvaaminen ja laittaminen myyntiin käy ihan työstä, helposti siihen menee koko viikonloppu. Noh, nyt on osa kaapeista siivoiltu ja loput saa olla vaan sekastes. Mukavaa sunnuntaita <3

      Poista
  3. Kännykällä tänne eksyin! Ihana blogi, ihania juttuja! :) Mukana arvonnassa ehdottomasti! -Satu , sieltä facebookin ryhmästä :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana tämä sun blogi, niin kauniita kuvia ja ohjeita.. :)
    Osallistuisin myös mielelläni arvontaan. Noi on niin ihania noi sun tyynyt!! :)
    Terv.Johanna Pomppu

    VastaaPoista
  5. Ihanan Blogin Ihanassa arvonnassa mukana.

    Johanna, saanko laittaa linkin blogistasi blogiini?

    Santikin Sanna

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti mukana arvonnassa :) ihmettelen, kun en ollut aikasemmin tätä huomannut, mut onneksi en myöhästynyt :)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa blogia kurkkimassa. Ja ehdottomasti arvontaan mukaan. :)
    Mukavaa vuoden alkua!
    t. Kati

    VastaaPoista
  8. Kiitokset vielä hepoista tätäkin kautta.
    ja ehdottomasti haluan olla tyynyarvonnassa mukana.
    T: Eini

    VastaaPoista
  9. Heippa
    Kurkkasin blogiasi ,mukana arvonnassa .Kauniita tyynyjä.

    t Jaana

    VastaaPoista
  10. Omaa hevoslaumaa odotellessa piti käydä kurkkimassa tätä ihanaa blogia! tv. Minna

    VastaaPoista
  11. TähtiHevosia kotiin odotellen. IHana tämä sinun blogisi ja Niin Kovin Kauniita asioita teet käsilläsi.
    Kun tämän tyynyarvonnon nyt löysin ;D, niin mukana siinä tottahan toki.

    Kevättä odotellen, Marsa

    VastaaPoista
  12. Ihana arvonta! Osallistun.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  13. Oi miten ihania tyynyjä. Olisipa mahtava juttu saada tällaiset. Mukana siis arvonnassa! minttu47

    VastaaPoista