maanantai 14. tammikuuta 2013

Isompi poika kuvaajana :)

Isompi poikani on innostunut valokuvaamaan ja sai napsia tämänpäivän blogikuvat :) Ei laisinkaan hullummin, joskin äitin kädet on harmaat ja naama värikäs ;) mutta se kuuluu kuulemma asiaan että voi leikitellä ohjelmilla. Näin olkoon siis :)

Tänään on ollut niin ihana auringonpaiste! Olin pihalla katkomassa muutaman oksan luumupuusta ja koivusta maljakkoon


Aamulla oli IHANAA kerrassaan tulla tähän työpöydän ääreen kun aurinko paistoi siihen <3
Nämä kauniit Gantin teekupit oli yhdeltä fb kirpulta ostos. Tänään niistä nautitaan lounaaksi sipulikeittoa ja sämpylöitä tykö

Tästä ihan oikeasti on tulossa tyyny 50*50..jos se siis ikinä valmistuu. Silmukoita 240 ja tuntuu ettei se etene laisinkaan. Sinä päivänä kun (jos) saan tämän valmiiksi, herkuttelen jätskillä ja mansikoilla-olen niin ne ansainnut :)

Langoille pitäisi saada joku kiva säilytysratkaisu mistä niiden herkulliset värit innostaisi aina kun sen näkisi...mutta mikä, ehdotuksia?


Viikonloppuna ompelin vielä muutaman ruusuisen joulukuusenmaton kun joulukiireessä en ehtinyt. Lähtivät tänään uusiin koteihinsa

4 kommenttia:

 1. Heips!
  Langat esille - ikuisuus ongelma... :)

  Mä suunnittelin jossain kohtaa, että laittaisin ne semmoiseen korkeaan maljakkoon (jota mulla ei ole, vieläkään) ja toteutukseen asti pääsi pärekoriin heitellyt kerät.

  Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Oosa, taisin melkein ratkaista tämän ongelman :) Joku ystävistäni saa kutoa valkeasta ja beigestä ontelokuteesta sellaisen ison laakean korin lattialle. (joku joka kutoo paljon nopsemmin kuin minä :) ) Siitä tulee kaunis ja langat saa rönsyillä sieltä

  VastaaPoista
 3. Ihana työpöytä ! viikonloppuna mieki aioin ilahduttaa itseäni tulppaanikimpulla, sen päätin juuri :)

  VastaaPoista
 4. Riikka, elättelen toivetta että noihin oksiin jotka hain maljakkoon, tulisi silmuja täällä sisällä ja saisin kevään etukäteen :)
  Kukat on kauniita ja piristävät päiviä, ehottomasti ostamaan tulppaaneja <3

  VastaaPoista