lauantai 12. tammikuuta 2013

Aurinko, vihdoin!

Tässä on vasta osa langoista jotka odottelevat puikkoja ja virkkuukoukkua

Löysin alesta ihanan kirjan joka on täynnä pehmoisia ohjeita lapasiin ja tossuihin

Kynttilöitten suurkuluttaja :)

Kodin sisustukseen kaipaan nyt tummia värejä ja ehkä hiukan pastellia joukkoon..?

Lipputyynyjä olen tehnyt aiemminkin. Isomman pojan huone tulee tapetoitavaksi ja sisustukseen olen ajatellut tällaista värimaailmaa sinne.


Positiivinen yllätys kaupan pakastealtaasta. Valkosuklaakakkua ja marjoja, nam
Viime viikot on olleet tunnemyllerrystä ja miten ihanaa oli herätä aamulla siihen että aurinko paistoi makuuhuoneen ikkunasta sisään.
Käsillä tekeminen on mahtavaa terapiaa. Olen hamstrannut lankoja ja kankaita, nyt on aika tehdä niistä ihanuuksia kaunistamaan kotia ja arkea, jokunen luultavimmin eksyy myös ystävien koteihin ilostuttamaan.
Tänään olen tehnyt silkkikukkia, laitan teille niistä erikseen oman postauksensa ja kuvalliset ohjeet jos joku muukin haluaa tehdä niitä. Myös erilaisia sisustustyynyjä ja torkkupeittoja on keskeneräisenä, niidenkin teosta olen napsinut kuvia, monenmoisia ohjeita siis tulossa josko tämä käsityöinto tarttuu teihinkin :)

Odotan kovasti kevättä ja sitä että saan upottaa kädet multaan ja touhuta puutarhassa. Siihen vielä on aikaa joten odotellessa ompelukone hurisemaan ja puikot kilisemään.
Liityin elämäni ensimmäiseen ompeluseuraan mukaan ja samantein suunnitteilla on toinenkin. Vuorotellen mennään jonkun ystävän luokse kerran kuukaudessa, emäntä saa päättää mitä tehdään ja hoitaa matskut kaikille, tottakait tehdään myös herkkuja ja ruokaa jotta jaksetaan ahertaa. Hirmu kiva idea, näin sitä oppii ja voi opettaa muillekin. Tuon parhaat palat tänne blogiin teille muillekin. Laittakaa palautetta ja kysykää jos joku asia jää mietityttämään.

Aurinkoista lauantaita, nauttikaa ja tehkää jotain mukavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti