keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Keskiviikon ihanuuksia

Nämä pellavakengät ompelin eräälle blogin lukijalle, toivottavasti hän on tyytyväinen :)

Ystäväni Titti täältä bloggaajista, tekee niin kauniita koristemunia. Käykää ihastelemassa hänen blogissaan, löytyy tuolta lukulistastani. pahoittelut että kuva on väärinpäin, en tiiä miksen saa sitä käännettyä

Ihanat pesuaineet löytyvät Wilhelminnasta, suora linkki etusivun yläpalkissa


Tämä nallerouva ihastuttaa yöpöydällä :) Olen kerännyt nalleja monta vuotta, heillä on oma vitriini jossa asustavat. laitan joskus siitä ihan oman postauksensa. Jokaisella nallella on oma tarinansa.


Tähän takkiin olen ihastunut kertakaikkiaan. Se sopii kivasti farkkujen kanssa

Lempparikassi kun pitää saada tavaraa mahtumaan

Näistä en luovu ennekuin pohjat tippuu :)

Tämän söpöliinin löysin kirppikseltä eurolla, ihana!

Yhdet lempparivanttuista, ystäväni tekemätTällä pärjää aina ja missä vaan. Luottotakki :) (kirpulta muuten tämäkin)

Lisää kuvateksti


Koruja en osaa oikein käyttää tai sitten ne pitää olla ihan pieniä ja siroja. Mutta kellossa saa olla "timantteja" :)

kirppulöytöjä taas, olikohan euron yhteensä noitten seuraavien pikkupurkkien kanssaTämä ihana päiväpeitto pääsee sänkyyn vasta kesällä

Jättirätistä löysin Gripsholmin tähtipussilakanat ja tyynyliinat 10e/setti. En tiedä miksi siellä myydään vuodevaatteita mutta kipinkapin hakemaan jos joku haluaa, eilen niitä oli vielä siellä :) Jollei tykkää tähdistä, toisellpuolen ei ole kuin tuo valkea yläosa.

Ruskeakausi nostaa päätään selkeästi sisustuksessa, nahkaa, mokkajäljitelmää, ruskeita lampaantaljoja löytyy meiltä valkeiden sijaan
Apua, mulle on iskenyt tavaraähky taas :O Tähän tarvis olla ihan selkeesti kanssa joku pilleri jonka ottaa ja sit se menis pois :)
Aika-ajoin sairastun tähän kamalaan tautiin. Tuntuu että jokapaikassa on jotain ja kaikkea on liikaa. Tekisi mieli pelkistää koti ja ottaa kaikki hetkeksi pois. Onneksi tämä sairaus ei yleensä kauaa kestä :)
Jotkut puhuvat materialistisuudesta, oma mielipiteeni on että kauneus on katsojan silmässä. Olen aina halunnut pitää kauniin kodin ja kauniita asioita ympärilläni, ne tuovat hyvää mieltä. Olen paljon kotona ja tämä on tärkein paikka maailmassa. Siksi jaksankin loputtomasti höörätä täällä ja rakastan sitä.

Tämän viikon olen pyhittänyt siihen että siivoan ja puunaan kaiken putipuhtaaksi. Ei siivoaminen ole laisinkaan kamalaa kun sitä saa tehdä vapaaehtoisesti ja ajan kanssa. Olen järjestellyt kaappeja, nauttinut ihanien pesuaineiden tuoksuista ja laittanut ylimääräisiä tavaroita kiltisti laatikoihin ja varastoon, osa saa mennä kirppikselle. Ja kirppiksestä puheenollen ;) meidän isompi  poika käy rippikoulua hiukan kauempana, joten kun vien hänet sinne, on aikaa tuhlattavana reilu tunti. "Harmikseni" vieressä on kangaskauppa ja kirppiksiä..:) Niistä tekee kyllä niin mahtavia löytöjä ettei paljon kauppoihin kannata mennäkään.

Viikonloppuna on ajatuksena aloittaa tapetointi isomman pojan huoneessa, josko vihdoin saisin sen aikaiseksi. Tänään teen ihania organzakukkia lisää ystävänpäivää ajatellen. Haluan antaa ystävilleni lahjaksi kukkia jotka ihastuttavat kauan kauan .

Blogihaasteita tulee ja kaikkiin en ehdi osallistua, lempparivaateosio on kuitenkin kiva joten tässä postauksessa on omat lempparivaatteeni/asusteeni talvella. Käsityöhaaste on yhä kesken.

Aurinkoista viikkoa kaikille :)

toivotteleepi Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti