perjantai 18. tammikuuta 2013

Ommellut hepat ja sähköpostiosoite

Kävin eilen pikaisesti kotimatkalla Kauppilassa. Sormet syhysi jo ottaa siemenpusseja mutta päätin etten tänävuonna aloita ihan näin aikaisin :) Kukkia siis matkaan

Meritähti, merihevonen ja kala simpukoitten viereen, voi kesä, tulisit jo


Heppoja
hinta 4e

Kun ystäväni sanoi että ompele tällaisia heppoja, muistan kun aloin nauramaan. Kuka haluaa taalainmaanheppoja muualle kuin lastenhuoneeseen? Moni, olen sittemmin huomannut :) Ja omastakin kodista löytyy nyt suloisia heppoja sieltä täältä. Niissä on yksinkertaisuudessaan jotain valloittavaa.
Taas on ommeltu heppoja ja muutakin pientä kivaa.Saaristomökki on ollut monesti mielessä ja siellä vietetyt ihanat hetket. Ompelin muutaman suloisen kalan ja merihevosen ja tähtityynyn odottelemaan sitä hetkeä kun kesällä sinne taas päästään. Ne saavat mennä saunamökin tuolia koristamaan, meriheppa ehkä jonkun puukopan kylkeen.

Teen mielelläni näitä, joten jos haluat tilata itsellesi hepan tai jonkun sisustustyynyn tai muuta täältä kun laitan kuvia, voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen
johannasusanrosenlund@gmail.com tai voit kirjoittaa viestin tuohon viestikenttään, en julkaise henk.kohtaisia viestejä ja tarkistus on aina päällä.

Ja ei, minulla ei ole yritystä vaan teen käsitöitä harrastuksena kun kotona olen ja myyn niitä joskus jossain tapahtumissa tai fb ryhmien kirppiksillä. Esittelen täällä myös mielelläni taitavien ystävieni käsitöitä.
Käsityöt on minulle se oma kaunis satumaailma, hiukan niinkuin tämä blogin kirjoittaminenkin <3


Eilen paistoi taas aurinko ja pakkanen kiristyy. Tällainen kunnon pakkasilma on ihan mahtava (siis silloin kun on liikkeellä niin että on kunnolla vaatetta). Puut paukkuu ja on niin raikasta ja kaunista. Lumi kimaltelee.
Nyt myös hyvin mielin ja kiitollisena laittaa jalkaan ystävien tekemiä villasukkia ja lämpimiä lapasia ja entäs uggit joissa on pehmeää lampaankarvaa sisällä <3

Pitäkää lämpimästi päällä ja Toivotan oikein  hyvää viikonloppua <3

Jos ehdin niin koitan laittaa ne kuvalliset ruusuohjeet teille kun lupasin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti