tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulun Rauhaa
Nyt se on täällä, joulu, vihdoin. Odotus ja viikkojen valmistelu ja aherrus on palkittu, yhdessäoloa perheen ja sukulaisten kanssa, hyvää ruokaa ja rauhallinen, hyvä mieli. Koti on puettu kauniisiin koristeisiin ja melkein jokaiselta tasolta löytyy konvehtirasia :) Kynttilät tuovat valoa ja tunnelmaa, nyt on aika levätä ja ulkoilla, tai vaan olla yöpaitulit päällä ja pelailla lasten kanssa lahjaksi saatuja pelejä. Lempeää ja rauhallista, ei ole kiire minnekkään. Ehkä juuri se kiireettömyys luo joulun tunnelman meillä.

Kohta vaihtuu vuosi ja on aika katsoa taaksepäin mennyttä vuotta. Itselläni se on ollut yksi vaikeimmista ja surullisimmista, mutta olen oppinut paljon. Mitään en tekisi toisin. Voin katsoa peiliin ja todeta että rähmälleen on menty monessa asiassa-mutta sieltä on noustu uudelleen ylös entistä vahvempana. Olen iloinnut sydämestäni ja ollut niin onnellinen että sydän on meinannut pakahtua. Sitähän se on, elämää, pellavanauhaa ja lohikeittoa.
Oikein mieluusti suljen tämän vuoden oven takaani kiinni.

Ensi vuoteen astun monin haavein ja avoimin mielin. Tapani mukaan suunnitelmia ja ideoita on jo ensi vuodellekin kasattu vinoiksi pinoiksi ettei vaan pääse unohtumaan :) Osa unohtuu matkalla ja osa niistä toteutuu ja osa muuttaa matkalla suuntaa ihan täyskäännöksen. Katsotaan mitä tuleman pitää ;)

Kiitos ihanat ystäväni ja tietysti myös kaikki nettiystäväni täällä, siitä että olen saanut matkaa kulkea kanssanne taas yhden vuoden. Hyvä voittaa pahan, aina. Se on ollut tämänvuoden ehdottomasti paras ja tärkein oppi.

Toivotan kaikille oikein Onnellista Uutta Vuotta
Haleja, palaillaan tammikuussa :)2 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää loppuvuoteen ja uuteen, vielä puhtaaseen vuoteen <3!

    t. Marja

    VastaaPoista
  2. Marja, Oikein lämpöiset halitukset ja samoin, Toivotan teillekin onnellista Uutta Vuotta <3

    VastaaPoista