perjantai 7. joulukuuta 2012

Joululahjaideoita

Olen laapustanut risteilyllä laivalla nyt muutamaan otteeseen ihan pienen ajan sisällä. En osaa oikein nauttia laivan antimista. Ilta menee kun käy syömässä ja nauttii muutaman lasillisen viiniä ja unosille. Viime reissulla innostuttiin laulamaan karaokeakin kun oli tuttu porukka matkassa. Aamulla aamiaiselle ja ostoksille ja sitten se iskee, mitäs sitä loppumatkakasi keksii. No ei siinä oikein auta kuin kuluttaa aikaa normaalia enemmän ostoksilla ;) Lasten kanssa ollessa tilanne onkin täysin erilainen, matka menee pelihalleissa :)

Lapsille löysin paljon vaatteita, nannaa ja muutaman joululahjan. Itselleni  tuoksua ja kosmetiikkaa.
Viinejä raahattiin poikkeuksellisesti kun löysin uuden lempiviinin , joka sattuu vielä olevan niin edullinen että meinasi silmät tippua.En ole maissa nähnyt sellaista, Les Hauts de Chamboustin 2011 Cabernet Sauvignon. Oikein hyvä seurusteluviini, makeahko ja vaniljainen, juuri mulle tehty. Ihana! Suosittelen lahjaksi. Ajattelin muutamalle ystävälleni antaa lahjaksi laatuviiniä ja suklaata, kauniisti paketoituna ja mukaan joku hyvä kirja joulunpyhiä varten. Suklaa on tietysti ferreroa :)

Suuren osan lahjoista teen itse ja lisäilen mukaan herkkuja, villasukkia,kirjan, kynttilöitä.

Burberryn Body
Eau de parfum intense on oikein puhdas ja tyylikäs arkituoksu
Takana olevan pussukan ompelin itse, se menee pakettiin ja täyttyy kauneudenhoitoaineilla :)

Ihastuin Sensain syväkosteuttavaan kosteusvoiteeseen, niin kevyt ja imeytyy hetkessä. Diorin huulipunaa ja luulin ostavani huulikiillon mutta matkaan tulikin huulia kohottava, noh, eikun käyttöön vaan ;)

Jul-kirjaimet ompelin eilen ja laitoin makuuhuoneen ikkunaan. Meillä on verhotankona vanha heinäseiväs johon sen sai helposti sidottua rusetein.

Taivas :)

Tämän pussukan ompelin eräälle ystävälleni, se täyttyy luultavasti erilaisilla kivoilla ompelujutuilla ja tietysti suklaata mukaanOlisin vielä kysellyt viisaammilta että voiko/saako täällä blogissa järjestää arvontaa? Ja toisinpäin, voiko arvontaan osallistua kaikki vai pitääkö olla lukijana? Lisäsin nyt tuon lukijat tuohon sivuun varmuudeksi. Mietin jotain kivaa mitä arvottaisiin uuden blogin kunniaksi illaksi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti