tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulupuuhailua

Lumitöitä, tuntuu että elämä koostuu pääasiassa niistä :) Olen jo miettinyt lumilingon hankkimista, pohtinut että oiskohan sen lumen siirtäminen ja nostelu helpompaa/kevyempää erilaisella lapiolla, lumentyöntimellä, kolalla, kun mitä meiltä jo löytyy. Ei taida olla yhtään sen kummosempaa . Paitti jos ostais traktorin..hmmm..;) Lukeudun niihin ihmisiin jotka tykkäävät kuitenkin lumesta ja valkeasta luonnosta, tuohan se myös valoa näihin pimeisiin päiviin. Ja tuleepa oltua ulkona jokaikunen päivä ;) Huomenna tai ylihuomenna on tarkoitus lähteä metsäretkelle ja ottaa glögiä termariin, kuunnella vaan hiljaisuutta ja rauhoittua. Hiukan mietin että pitäiskös huristaa siskon luokse metsään ja tehdä samalla muutamia kransseja ja napostella suklaata pikkusiskon kanssa.

Rauhallisen hetken jälkeen onkin hyvä jatkaa lahjojen paketointia ja lusikkaleipien tekoa :) Huomenna on pienemmän joulujuhla jossa hällä on tonttuesitys. Tänään tietysti mies juoksenteli kaikki kaupat läpi että löydettiin harmaitten housujen kaveriksi punainen paita. Tonttulakki on jo laitettu valmiiksi pöydälle odottelemaan.

Tänään höösäsin taas kranssien ja valojen ja tyynyjen kanssa, pakkailin lahjoja ja siivoilin kotona.
Käväisin turussakin hakemassa paketteja ja ihastelemassa ohimennen isoa kuusta.
Nyt illalla tein pellillisen vanhanajan lihapiirakkaa ja lapsille vadelmamustikkakiisseliä ja kermavaahtoa. Punaherukatkin menevät joukossa kun on vattua, muuten eivät suuhunsa laita, liian kirpeetä kuulemma.

Ai niin, sain ystävältä monen monta joulupakettia ja luvan avata ne ennen joulua , jee :) Nyt olen avannut joka aamu yhden paketin, voi kun kiva tapa aloittaa aamu. Tänään sain paketista upponallen mietteitä-kirjasen. Pienemmän pojan kanssa niitä lueskeltiin ennenkuin lähettiin ajelemaan koululle, ihan ihania! Tässä muutamia :)

Etsiminen ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin löytäminen.

*******************************

On ihana nukahtaa, koska ei milloinkaan etukäteen tiedä, mitä uni tuo tullessaan.

***********************************

Tämä on mun ystävän Niinan tekemä moccamasterin alunen, ihana!

Tuolla kukan sisällä ihan totta on pieni kahvikuppi :)
En ehtinyt kun nostaa sipulin ja jauhelihat pöydälle, siinä hän on heti mukana menossa :)

Vadelmakiisseliä, mustikoita ja punaherukoita


Lihapiirakkaa, niin hyvää, suosittelen ehottomasti

Höyhenkranssi löysi paikkansa olkkarista, kuinkahan monta kertaa kuulkaa koristeetkin viel ehtivät vaihtaa paikkaa ja muuttua tässä viikon aikana ;)
Ellei minulla olisi kotia, niin missä ihmeessä minä säilyttäisin tämän elämäni onnen? Kodin veroista onnen säilytyspaikkaa ei ole missään koko avarassa maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti