torstai 6. joulukuuta 2012

Silkkinauhaa ja suklaata


Näin se lähti taas lapasesta, niinkuin hirmu usevasti on tapana. Olevinaan jatkuvasti kova kiire ja löydän itseni kirjoittamasta blogia (kylläkin yllytettynä) yöllä kello 0.00.
Avaan joskus menneisyyden ja taustojen ovia kun kello on vähempi (suklaat odottaa yöpöydällä, kuten myös lukematon maalaisunelma sekä kaikki mahdolliset joululehdet). Huomenna on itsenäisyyspäivä, meillä sitä juhlistetaan tänävuonna lempeästi niin että koko perhe on kotona, katsotaan linnanjuhlia (minä katson, muut eivät katso kuin vain julkimot), syödään herkkuja ja ollaan vaan.

Tänään ehdin hiukan laittaa jo kotiin jouluntuntua ja todeta että herrajumala tätä tavaraa on paljon..jokapaikassa. Yleensä tavaraähky tulee vasta joulun jälkeen mutta nyt se on jo itsenäisyyspäivänä. Mitähän tästä tulee vielä. Lahjahankinnat on aika hienosti hoidettuina, muutama vielä uupuu.

Rakastan valokuvaamista, joten niitä tämä blogi tulee olemaan täynnänsä, kuten nytkin. Blogin ulkoasulle en osaa tehdä mitään joten se saa jäädä odottelemaan taustalle hetkeksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti