sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Arvonta ja TildaaNo niin, tämä flikka vaan rauhassansa on kuulkaa päiväsaunassa ja unohtanut koko arvonnan, apua :)
Joululahjasäkki arvotaan siis nyt. Pieni tonttuliini ettii vielä hatun päähänsä niin voi suorittaa arvonnan. Joululahjasäkki lähtee tuomaan iloa Sari Siekkelin perheeseen :)
Onneksi olkoon ja laitan sinulle viestiä niin sovitaan miten se parhaiten löytää tiensä teille.

Tein eilen sen tildaenkelin niinkuin lupailin.Nätti hänestä tuli joskin huomasin että jostain syystä tein hälle hiukan kesäisen mekkosen..noh, laitoin sitten tasapuolisuuden nimissä paljon kimalletta siipiin ja koriin joulunpunaisia tähtiä ;)
. Ihan hauskaa puuhaa mutta ei se kyllä hetkessä tule, hirmu paljon pienenpientä näpräämistä. Nyt pitäisi tehdä loppuun tämä valkea joulukuusenmatto ruusuilla, Paavo on taas läsnä..raaskiiko häntä nyt sitten ajaa tuosta poijes..:) Hän on aina läsnä tossa mun työpöydällä, mikään ei pidä häntä pois. Olen ajanmyötä ymmärtänyt että näin vaan on, enkä edes koita enää häntä pitää pois.

3. adventti, ikkunalaudalla palaa kolme valkeaa kynttilää kauniisti. Se tarkoittaa että joulu on tiiättekö ihan juuri kohta tuossa ovella ja kiire, se tupsahtaa ihan hetkessä ;) Tämä hupsahtaa nyt töitten pariin pian pian ettei käy vanhanaikaisesti. Seuraava arvonta pidetään uudenvuoden päivänä, eikös? Arvonnat on niin kivoja ja voi vitsit että on kiva mieli kun onni osuu omalle kohalle. Olen ihan posket punaisina kuulkaa ollut kun voitin suklaarasian jostain arvonnasta :) ikinä en ole voittanu mittään ja sit se tuli, suklaarasia. Vitsit että olin onnellinen, se on ihan eri asia voittaa se kuin ostaa kaupasta. Palataan, ehkä viel tänäänkin illalla jos ehin kuvaamaan niitä pehmoporoja ja muuta kivaa.3 kommenttia:

 1. Ihana mattu :) Nyt on blogi, vihdoin ja viimein, pystyssä. Tervetuloa kylään :)

  VastaaPoista
 2. :) voikun kiva, tulen hetimiten
  Ja kiitos lahjasta, tänään sain kauniista paketista upponallen mietteitä kirjasen, ihana!
  Tarviikin laittaa joku päivä näitä suloisia mietteitä jakoon muillekin

  VastaaPoista
 3. Sinulle on pieni kiitos/tunnustus blogissani. :) http://talommemaalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista