lauantai 15. joulukuuta 2012

Lunta, lunta, lunta

Lisää kuvateksti


Artturin tekemä enkeli tarhassa. Voi että tästä tulee aina hyvä mieli kun otetaan hänet loistamaan jouluna :)



Ostin Santikilta kahdet tällaiset ihanat isot siivet, toiset on tässä ompeluhuoneessa ja toiset makuuhuoneen ovessa


Muutama hyasintti ja pieni kuusi johon on suihkutettu kimallusta ja heinää. Teen joulukukka-asetelmat aina itse, niin kivaa puuhaa

Paavo kanssa rakastaa tätä kukka-asetelmaa :) Heti kun silmä välttää niin on syömässä sitä pientä kuusta taik kiskomassa heiniä suuhunsa


Tästä se lähtee, Tilda enkeli..katotaan mitä saan aikaiseksi ;)
Lunta. nyt sitä on kissus joka puolella :) Niin on valkoista ja nättiä jokapuolella. Olen ommellut ja tehnyt bataattilaatikoita ja keittiön ikkunasta kuunnellut niitä riemunkiljahduksia takapihan pulkkamäestä kun pienempi poika oli isänsä kanssa laskemassa. Kirkumista ja naurua niin että alkaa itteäänkin hymyilyttämään. Muistatteko omasta lapsuudesta kuink kivaa oli pulkkämäessä, siellä oltiin tuntikausia. Ei ollut väliä vaikka tumput oli märät tai niskassa lunta :)

Joulukortit sain viimeisetkin valmiiksi ja postiin (tänävuonna lähtivät monessa erässä). Joulua vietetään vanhuksien kanssa ja siskon perhe tulee myös. Juuri jaettiin äidin ja siskon kanssa hommia kuka tekee mitäkin ja mihin aikaan tulee pukki ja ehitäänkö sitäennen luistelemaan ja pulkkamäkeen. Minä saan tänävuonna tehdä jälkiruuat. Voi sitä kakkupöytää, olen ihan innoissani, vielä kun osaisin päättää mitä ihanuuksia teen :) Laitan teille listan kun pääsen johonkin tulokseen ;)

Joulu on lämmintä yhdessäolon aikaa rakkaitten kanssa. Höösääminen lahjojen ja siivousten ja ruokien kanssa kuuluu asiaan mutta olen sitä mieltä että jos alkaa ahistamaan, niin turhat stressit pois. Kukaan ei huomaa vaikkei kaapit ole järjestyksessä tai lattiat pesty tai jouluruokia tehty itse alusta alkaen. Hyvä, lämmin mieli ja lempeää yhdessäoloa-siinä on joulun taika.

Lueskelin Tildakirjoja eilen ja nyt on pakko koklata tehdä sellainen enkeli, kattotaans kuink käy, meneekö hermo alkumetreillä :)

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille, palataan huomenna aamusta arvonnan kanssa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti