lauantai 21. syyskuuta 2013

Lauantain kokkailua

Me ollaan pienemmän pojan kanssa kaksistas kotona, ja päätettiin kokkailla kaikenlaista hyvää :)
Hän taikoi meille kokkailuajan välipalaherkun sitruunarahkasta johon paloiteltiin joukkoon mansikoita, mandariinia ja ananasta.Ja viimeiset kirsikkatomattit käytiin noukkimassa ulkoa salaattiin.
 Ystävät on mukana myös tämänpäivän kokkailuissa :) Tanjalta hain eilen ison kattilan lainaan ja laitoin yöksi herneet likoamaan, nyt porisee liedellä herkullinen hernesoppa. Marjalta sain omenahyveen ohjeen, joka on tuloillans juur kohta uunista, jätski odottaa jo valmiina.

Kun saan nämä valmiiksi, menen ompeluksiin ja laitan niistä ohjeita, samalla kun teen muutaman tilauspussukan valmiiksi. Siinä samalla kun kuvailee niin tulee näpsäkästi. Sitä tähtipaidan ohjetta ei varmaan enää tarvi tänne uudelleen laittaa? Sehän on siellä RS.n seinällä, jos joku haluaa koklata itelleen.


Herkullista oli, kiitos pikku kokille :)


2 kommenttia:

  1. Ihanaa lauantai-illan viettoa Sinulla maailman parhaassa seurassa! Kokkailut näyttävät herkullisilta ja pikkukokki onnelliselta! Ihan mahtavaa <3!

    VastaaPoista
  2. Juurikin niin :)Missään en olisi mieluummin kuin tässä juuri nyt <3 Tuolla hän nytkin pluttaa löylytuoksua valmiiksi löylyveteen, enkä ole edes laittanut viel saunaa päälle :)Tänään laitetaan kiukaalle kiuasmakkaraa ja herkutellaan viel saunassakin. Mukavaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista