maanantai 15. syyskuuta 2014

Täällä jälleen :)

Blogitauko on ohi ja kiva olla täällä jälleen :) Kommentoinnin jätin yhä tarkastelun alle, eli kommentit tuee ensin minulle, jonka jälkeen vasta ne tulee näkyviin sivuille. Jättäkää vaan terkkuja ja kyselkää, palaute on aina kivaa. Kaikkiin ompeluihin ja käsitöihin täällä blogissa, annan mieluusti ohjeet, kaavat, mitat ym. jos joku haluaa kokeilla ja tehdä.

 Pikapäivitys tähän väliin, jonka jälkeen postaan seuraavaksi tilkkutäkin ohjeet ja kuvia tämänhetken keskeneräisistä ompeluprojekteista. Voisin laittaa jonkun kivan arvonnankin käyntiin syksyn kunniaksi. Joo, näin tehdään, menee varmaan kyllä viikonloppuun ennenkuin ehdin, muistuttakaa jos unhotan :)

 Aloitin tammikuussa opiskelun hoitajaksi, ja onkin ollut häslinkiä koittaa käydä koulua, hoitaa kotia ja perhettä ja tunkea käsitöitä väleihin. Minkäs teet kun on hullu niin on hullu. Poikien harkat onneksi on vaan muutamana iltana, toki nyt syksyn alettua alkaa myös pelit vkonloppuisin. Tuntuu ettei aika riitä millään kaikkeen. Nostan hattua kyllä kaikille heille/ teille, jotka teette töitä täysipäiväisesti opiskelun ohella.

Joka vuosi on koitettu hiukan tehdä vanhassa talossamme remonttia, tänä vuonna laitettiin kylppäri, sauna ja yläkerran pikkuveski uusiksi. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä ratkaisuihin.

Ulkomailla ehdittiin myös alkukesästä reissata, voi että Kreikan saaret on toinen toistaan ihanampia, en kyllä ikuna kyllästy niiden kauneuteen, ja odotan niin kovin jo seuraavaa reissua.

Pölli on samanlainen vanha herra kuin ennenkin, aina läsnä joka paikassa :)
Olikohan siinä pikakuulumiset sieltä täältä. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä sikermää matkanvarrelta. Ollaan kuulolla weekendinä. Mukavaa syksyistä viikkoa kaikille :)


Putkikasseja ompelin kesällä mökille ja reissuihin valkeasta tekonahasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti