torstai 25. syyskuuta 2014

Syksyn uusia ihanuuksia vaatekaappiin / D.E.F Tammisilta


Loistava paikka vaateliikkeelle siinä Tammisillan vieressä. Siitähän ajaa jatkuvasti ohi, joten on helppo pysähtyä kurkkimaan mitä uutta ihanaa sinne on tullut. Liikkeessä on Lexingtonin, Peakin,Henri Lloydin, Lacosteen ym. lempparimerkkieni vaatteita, laukkuja, sisustuspuolen tuotteita sekä asusteita ja kenkiä. Sieltä löytyy aina myös kutkutteleva alerekki, josta melkein lähtee mukaan jotakin kivaa :) Suosittelen käymään kurkkimassa kun ohi ajelette.

Itselleni mukaan löysi tiensä muutama neule, syksykengät ja tietenkin uusi huivi (niitä ei voi olla liikaa). Ai niin, ja nuo hauskat sukat, Happy Socks :) En ole kuullutkaan niistä aiemmin! Happy Socks on ruotsalainen yritys joka suunnittelee laadukkaita, värikkäitä "onnensukkia", joista voit valita omasi. Hintalaatusuhde on ok, sukkapari maksaa n. 8e. Puuvillasukat valmistetaan Egyptissä sekä Italiassa. Yritys tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, tätä matkaa on pakko mielenkiinnolla jäädä seurailemaan :)

Mietin ystäväni kanssa yhtenä päivänä kahvimukin äärellä, että mikä saa aina vaan hurahtamaan uudelleen Lexingtoniin, Ganttiin ym. Totesimmekin yhteen ääneen, että ne vaan on brändejä jotka pysyy läpi elämän. Laadukkaita ja yksinkertaisen kauniita ja käytännöllisiä. Sisustustrendejä tulee ja menee, muoti muuttuu, mutta löydätkö omasta kaapistasi kotoasi montakaan vaatetta /tuotetta ko. merkeiltä-jotka ei enää ole muodissa, sovi sisustukseen tai joka olisi tullut alekoriin lähimarkettiin? Melkein nämä tuotteet kulutetaan loppuun saakka tai myydään eteenpäin, arvo säilyy kivasti vielä kirpparillakin ja sielläkin tuotteet on hyvässä kuosissa. Meillä kotona esim.vanhimmat käsipyyhkeet on Lexingtonilta. Ne on niin laadukkaita, että satojen pesujen jälkeekin ovat vaan vielä parhaita.

Itse siis pysyn uskollisena ja säästän hiukan kauemmin, (tai ihan sovinnolla vaan törsään ), jotta saan jatkossakin näitä ihanuuksia pikkuhiljaa hankittua.

Joulukuun "Joululahja-arvontaan" tulossa siis myös ihanaa Lexingtonia D.E.F:iltä,laitetaan se käyntiin kun saadaan tuo edellinen arvottua :)

Mukavaa, kohta alkavaa viikonloppua kaikille, kiva kun käytte täällä, Halit
1 kommentti:

  1. Ai niin, Facebookissa sivut täällä :
    https://www.facebook.com/def.paimio/timeline

    VastaaPoista