lauantai 23. helmikuuta 2013

Kuvatulvaa

Uusia tyynyjä sohvalle, ompeluinto päällä ;)

Tämä ruudulinen on aika raikas,näitä voisi tehdä enemmänkin ja ehkä verhotkin

Vihdoin sain ommeltua myös näistä silityskuvista tyynyjä. Art Design Henriettas toteuttaa kaikki ideat jotka hänelle lähettää, ja tekee niistä silityskuvia. Suosittelen ehdottomasti :)
N

Ihastuin tähän kelloon, kuin tehty meidän olkkariin :)

Yläkerran aulatila on aina ollut hankala saada mukavaksi, pitkä tila jossa on liian vähän valoa. ostin ystävältäni eilen kaksi RM rottinkituolia siihen ja kaveriksi pääsi rivieran pikkupöytä. Olen aika tyytyväinen ja niin on kisutkin, jotka valtasivat tuolit oitis :)

ompelukulmaukseeni löysin tämän kauniin tuolin :)

Tämä on kodissa se paikka jossa on aina sekaista :) Toisaalta haluan että ompelunurkkani on siellä missä muukin perhe, näinollen se saa olla tässä niin että sohvaltakin näkee tekemättömät työt ;)

Tämä oli se valaisin johon rakastuin oitis! Harmi että näitä oli vain yksi kpl


Nämä kivet kulhoineen kerättiin rannalta Kreikasta. Tuo sydämenmuotoinen kivi oli ihana löytö rannalta sukelluksen jälkeen <3
Olen laittanut paljon ylimääräistä myyntiin, ajatuksena että saa sitten hankittua uutta kivaa :)  Positiivinen yllätys oli ABC Tammisillan vieressä oleva sisustusliike 7.taivas. Tavallista sisustustavaraa mutta joukossa aarteita euroopasta. Päätin että olen ilman kokonaan kunnes löydän juuri sen oikean valaisimen, ja nyt se löytyi heiltä <3 Ja paljon muutakin..

Hiihtoloma on mennyt meillä hulisten. Isompi poika oli rippileirillä ja pienempi on reissannut mummulan ja kodin väliä. Ystäviäkin olen ehtinyt tapaamaan enemmän kuin kuukausiin, ihan parhautta. Tänään on iso pino ompeluita odottelemassa, verhoja, tyynyjä ja noita sammutuspeitteiden pusseja. Iso mukillinen kahvia ja toimeksi ettei lorvikatari iske ;)

Mukavaa lauantaita :)

1 kommentti:

  1. nuo kreikan kivet on sitten ihania! meillä on kans iso kulho täynnä ;)
    mukavaa touhupäivää !

    VastaaPoista