perjantai 1. helmikuuta 2013

Iltapalaa

 Iltapalan aika :) Tänään on ollut aika lempeä ja mukava päivä. Olen siivoillut kaappeja taas ja laittanut laatikoihin tavaraa joka kelpaa vielä käyttöön muualle. Aika paljon turhaa tulee hamstrattua joten on kiva että niitä voi kierrättää eteenpäin, siitä tulee hyvä mieli ja samalla saa tilaa tänne huusholliin.
Pienen pojan kanssa katsottiin lempparielokuva ja syötiin nannoja niinpaljon että mahaa kivistää :)

 Yhdessä ryhmässä tuli tänään Kreikan Santorinista kuva ja siitähän lähti ihanat muistelot..Ollaan matkusteltu ympäri kreikan kauniita saaria mutta Santorini on jäänyt mieleen erityisesti. Luoja miten kaunis paikka se on pienine rinteellä keikkuvine taloineen ja hotelleineen. Viinitarhat ja pienet idylliset ravintolat meren rannalla tai korkella vuorikylässä. Entäs se turkoosi vesi jossa voi sukeltaa ihan koko päivän, välillä nauttia kreikkalaista salaattia ja takaisin ihmettelemään merimakkaroita ja siilejä. Kuvankauniit pienet kirkot rinteillä, aina ovet auki jotta voit sytyttää kynttilän ja hiljentyä hetkeksi.Tai upeat tulivuoret ja lämpimät rikkilähteet.. Maailman kauneimmaksi nimetty auringonlasku on ihasteltu, joskin olen sitä mieltä että aivan yhtä kaunis-ellei jopa kauniimpi, on perheen mökin auringonlasku juhannuksen aikoihin kun koko meri kimaltaa ja taivaanranta on aivan vaaleanpunainen <3
No mutta takaisin Santorinille. Nämä kirjat on muisto antiikkikirjakaupasta kellojen läheltä. Käsintehtyjä kaikki, taottuine heloineen. Ei tarvinnut silloin miestä suostutella sen enempää, vaan kirjat lähtivät matkaan kotiin :)
 Olen ihan varma, että tänään alkoi kevät, pitkän talven jälkeen :) Aurinko paistoi lämpimästi ja sulatti lunta puiden oksilta. Oli pakko käydä kurkkimassa kasvimaalla ja hedelmäpuissa, joko näkyy pieniä silmuja :) Ei näkynyt. Mutta olen silti varma että kevät alkoi ;)

Viime viikko meni heppasten kanssa. Laitoin fb ryhmään myynti-ilmon että teen tilauksesta heppasia ja siinähän sitten teinkin koko viikon kerrassaan :) Hirmu kiva miettiä missähän kaikissa paikoissa hepat on ensi viikolla ilahduttamassa, millaisissa kodeissa, sisustuksessa vai lastenhuoneessa, leikeissä..Käsitöissä on juuri näitä mahtavia juttuja kun miettii mihin ne mahtavat mennä senjälkeen kun omista käsistä matkaavat eteenpäin.

Huomenna on ajatuksena ulkoilla luontopolulla eväiden kera,toivotaan että aurinko paistaa :) Kameran nappaan tietysti matkaan. Toivottavasti saan myös ompeluhuoneen siivottua, jotta saan olkkarin tavarat siirrettyä sinne kun alkaa se kuuluisa mööpelivalssi..apua. Kivaa se on kun saa kaikki kuntoon mutta siinä välissä oleva sekametelisoppa on ihan järkyttävän kamalaa :O Ja kuvia tietysti, myös sekametelistä :)

Ihunaa lauantai-iltaa <3

3 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani ;) http://tervalantupa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kunhan hepat saapuvat niin pääsevät ensin pienen vanhan ikkunanpokan koristeeksi ( laitan kuvia blogiini sitten) ja myöhemmin keväällä uuteen "pikkumökkiin" joka toivottavasti valmistuu kun lumet sulavat :)

    VastaaPoista